De Warmste Week van Music for life en 3FM Serious Request

Gamers Unite voor het Goede Doel!

Nog tot en met 8 januari 2024 kun je vanaf een bijdrage van €2 het Kinderkankerfonds en KiKa steunen. Per lootje dat je koopt krijg je een unieke code waarmee je kans maakt om geweldige prijzen te winnen. We willen iedereen die lootjes koopt alvast van harte bedanken! Jullie steun is van onschatbare waarde!


Die vind je terug op het wedstrijdticket of in de mail die je via de webshop kreeg. Je kan slechts eennmaal deelnemen per code.
Zo kunnen we jou op de hoogte brengen als je gewonnen hebt.
Niet verplicht, we houden rekening met jouw voorkeur als je wint. Een overzicht van de prijzen vind je op onze Gamers4life wedstrijdpagina.

Over #Gamers4life


Wat is #gamers4life?

Met #gamers4life wil Game Mania gamers verzamelen om acties te ondernemen voor het goede doel. Alle acties staan in teken van een goed doel naar keuze, want gamers zetten graag een leven in voor anderen.


Over de #gamers4life wedstrijd

De #gamers4life-wedstrijd is een actie van Game Mania waarbij je gameprijzen kan winnen. In iedere Game Mania-winkel in België of Nederland of via de webshop kan je unieke wedstrijdcodes aankopen voor €2. De opbrengst van de wedstrijdticketverkoop in België gaat naar het Kinderkankerfonds, de opbrengst in Nederland is ten voordele van KiKa, de Stichting Kinderen Kankervrij.


Hoe kan ik deelnemen aan de wedstrijd?

Bij je Game Mania-winkel of via de webshop kan je een ticket met een unieke code aankopen. Die code kan je gebruiken bij het online invullen van het wedstrijdformulier. Je maakt kans op fantastische prijzen en de opbrengst gaat naar het goede doel.


Toon alle