Over #Gamers4life

Met al jullie gulle donaties zijn wij verheugd de opbrengst van #Gamers4Life 2023 met jullie te delen.

In 2023 heeft #Gamers4Life in totaal €84.268 ingezameld voor het goede doel!

Een fantastische prestatie waaruit blijkt dat gamers maar al te graag een extra leven inzetten voor een ander! Dit waanzinnige geldbedrag is tot stand gekomen dankzij alle geweldige initiatieven van gamers over heel Nederland en België en we willen daarom namens KiKa en Kinderkankerfonds iedereen die hieraan heeft bijgedragen hartelijk bedanken! #gamers4life is een initiatief van Game Mania om gamers te engageren om van alles rond gaming te doen voor het goede doel! Alle acties staan in het teken van het goede doel. Dit jaar zetten we ons allemaal in voor het Kinderkankerfonds in België en KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij) in Nederland. Op deze #gamers4life website kan je geen acties voor De Warmste Week registreren, dat doe je op de website van deze actie. Hier kunnen gamers hun actie wel aanmelden zodat andere gamers mee kunnen gamen voor het goede doel!

Want wij gamers zetten graag een leven in voor anderen... ;)


Wat is #gamers4life?

Met #gamers4life wil Game Mania gamers verzamelen om acties te ondernemen voor het goede doel. Alle acties staan in teken van een goed doel naar keuze, want gamers zetten graag een leven in voor anderen.


Over de #gamers4life wedstrijd

De #gamers4life-wedstrijd is een actie van Game Mania waarbij je gameprijzen kan winnen. In iedere Game Mania-winkel in België of Nederland of via de webshop kan je unieke wedstrijdcodes aankopen voor €2. De opbrengst van de wedstrijdticketverkoop in België gaat naar het Kinderkankerfonds, de opbrengst in Nederland is ten voordele van KiKa, de Stichting Kinderen Kankervrij.


Hoe kan ik deelnemen aan de wedstrijd?

Bij je Game Mania-winkel of via de webshop kan je een ticket met een unieke code aankopen. Die code kan je gebruiken bij het online invullen van het wedstrijdformulier. Je maakt kans op fantastische prijzen en de opbrengst gaat naar het goede doel.


Toch nog vragen?

Stuur je vraag naar klantenservice@gamemania.eu

Deel deze page

#gamers4life mogelijk dankzij You, we the gamers!